Za bolje iskustvo molimo da promjenite pretraživač u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
Opis
Cijena : Besplatno
Vrsta : Usluga
Datum : 31.01.2020.
Stanje : Novo
Lokacija : Bb

Pozdrav!

Nudimo vam posao za internet zaradu. Radi se o affiliate programu.

Radi se o platformi na kojoj učiš kako zaraditi novac, kako napraviti web sajt, kako privući odabrane čitaoce na web sajt i još mnogo toga.

Kao STARTER član koji je potpuno BESPLATAN od nas dobijate 2 web sajta, 10 treninga koji su propraćeni sa video snimkom i detaljno objašnjeni i preko 10.000 saradnika sa kojima možete sarađivati tj prodavati njihove artikle na svom sajti plus dobijate specijalni popust prvih 7 dana ako se odlučite za kupovinu PREMIUM računa koji inače košta 49$ prvi mjesec je 19$.

Kao PREMIUM korisnik dobijate 50 web sajtova preko 100 treninga propraćeni sa video snimkom, privatni chat samnom kao vašim mentorom i privatni chat sa vlasnikom ove platforme.

Kako zaraditi novac preko ove platforme?

To je prvo pitanje koje ljude zanima, normalno i mene je odma zanimalo, saću vam reci kako.

Napravite svoj web sajt i pišete na primjer o fitnessu. U svakom članku spominjete neke proizvode koje se koriste za treniranje. Pronađete saradnika koji prodaje fitness opremu uključite se u njegov affiliate program i na svom sajtu reklamirate njegove proizvode. Svako ko kupi vi imate zaradu tj procenat zarade od 5-50% od cijene. Na primjer pišete u tom članku o pilates lopti i kada god spomenete pilates loptu tu riječ linkirate, onda ispod teksta stavljate reklame i svima kojima bude potrebna ta lopta kupiće je sebi.

Visina zarade zavisi od vas, koliko ste uporni.

Za više informacija javite se na e-mail:

balkanaffile20@gmail.com

PozdravLokacija
Objavi ocjenu

Slični oglasi
Top